Сите и се смееле кога рекла дека нејзиното куче има моќ да хипнотизира луѓе, а потоа на сите ИМ ЈА ЗАТВОРИЛА УСТАТА!

Кога се во прашање  талент-шоута како „Britain’s Got Talent“, доста ретко е  нешто да видите за прв пат. Simon Cowell и остатокот од жирито досега виделе многу неверојатни работи и талентирани луѓе, така да доста тешко им било да видат нешто ново. Сепак, за сета среќа и тоа се случува…
Имено, кога жената под името Кристин Ленон се појавила на сцената, сите очекувале дека таа ќе ја изведе својата најавена хипнотизирачка изведба, но тогаш на бината излегло нејзиното црно куче…
Погледнете го видеото и тоа што се случува понатаму….

 
Simon Cowell и остатокот од жирито досега виделе многу неверојатни работи и талентирани луѓе, така да доста тешко им било да видат нешто ново. Сепа

Пронајдете не на следниве мрежи: