Сите лажеа: „Никој никогаш нема да купи голем телефон!“

Loading...

Изјавата на починатиот Стив Џобс дека: „никој никогаш нема да купи голем телефон”, добро ја паметат во Samsung. Samsung mobilе испрати порака до Епл, потсетувајќи ги на нивните изјави во минатото во врска со „големиот паметен телефон”.Епл ги претстави двата нови телефони со екран големини од 4,7 и 5,5 инчи, кои Самсунг веќе извесно време им ги нуди на своите киенти.
Според претпоставките, коментарот на Самсунг по промената на политиката во Епл е иронична: „Погодете кој се изненади сам себе и се предомисли.”

Big improvements and innovation come with change – even they thought so. #MoreThanBig https://t.co/MN89YMdFMn pic.twitter.com/wubl1QhSEJ
— Samsung Mobile PH (@SamsungMobilePH) September 9, 2014
Епл ги претстави двата нови телефони со екран големини од 4,7 и 5,5 инчи, кои Самсунг веќе извесно време им ги нуди на своите киенти.
Споре

loading...
Loading...