Сите мажи лажат: вистина или лага?

Loading...

“Ми кажа дека сум совршена за него, ама знаеш какви се машките. Сите лажат”
 
Не е вистина дека сите лажат. Нормално дека сите сме имале искуство со лажговци па некогаш и паталошки лажговци, но претпоставката дека секој човек со Y хромозом лаже е погрешна. Тоа е како изјавата дека жените се мажат само за мажи со многу пари. Тоа едноставно не е вистина.
Но ако константно се наоѓате во врски со мажи кои ја избегнуваат вистината, запрашајте се дали вие не ги оправдувате на некој начин. Ако навистина верувате дека сите мажи лажат ( или ги изневеруваат жените ) , тогаш не само што ќе им прогледувате низ прсти, туку и ќе привлекувате типови кои се однесуваат така.Вистинскиот никогаш не лаже!
Инсистирајте на тоа што дечковците со кои излегувате да бидат искрени. Ако се наоѓате во врска со дечко кој не е искрен, имате два избора: можете да избегнете да бидете разочарани од прекинувањето или можете да донесете решение дека ако некогаш ве излаже ќе биде готово меѓу вас. И оддржете го ветувањето!
 
Извор. lady.mk“Ми кажа дека сум совршена за него, ама знаеш какви се машките. Сите лажат”
 
Не е вистина дека сите лажат. Нормал

loading...