Сите мислеле дека затворениците бегаат од своите ќелии, но тие потоа сториле нешто неверојатно!

Loading...

Група затвореници успеала да му  го спаси  животот на еден од нивните чувари откако  пред нив паднал во  несвес.Во ова неверојатно видео  се гледа како  затворениците стојат зад затворените врати чекајќи да им пријде затворскиот чувар.
Судејќи по изјавите на сведоци, чуварот задолжен за нив одеднаш се онесвестил и изгубил свест.
„Само падна. Се изгледаше како шега, но тој можеше да умре“, изјавил еден од затворениците.
Затворениците во ист момент почнале да викаат помош додека се обидувале да се извлечат од малата просторија во која се наоѓале.
Некако  успеале да излезат и  да втрчаат во просторијата во која се наоѓал чуварот.
И покрај опасноста дека останатите чувари ќе дојдат и ќе почнат да пукаат во нив бидејќи мислат дека бегаат, затворениците продолжиле да викаат помош.
Други чувари наскоро дошле и му пружиле помош  на колегата.
„Имаше клучеви и беше вооружен. Се работеше за опасна ситуација“, изјавил шерифот кој прв стигнал на лице место. На сета среќа, не дојде до инциденти, а чуварот закрепнува.
Во ова неверојатно видео  се гледа како  затворениците стојат зад затворените врати чекајќи да им пријде затворскиот чувар.
Судеј

loading...