Сите поранешни љубови на Фејсбук треба да ги избришете, ОСВЕН ЕДЕН!

Loading...

Фејсбук го отвори светот за своите корисници, а во тој свет неизбежно се наоѓаат и поранешните момчиња. Ги има на сите страни, и сите морате да ги избришете, освен еден. Твојот поранешен
Знаеме дека можеш да ги сокриеш неговите објави, но дали некогаш си се запрашала зошто служи твојот поранешен на Фесбук? Самата негова присутност те спречува да продолжиш понатаму, па со оглед на тоа – избриши го и продолжи понатака.
Поранешниот на твојата другарка
Дури и да не ја повредил, бришењето на поранешното момче на другарката испраќа порака. Нека знае дека покрај неа ја изгуби и нејзината пријателка.
Другар на твоето поранешно момче
Оној пред кој си се трудела да го импресионираш и ти дал позитивна оцена? Сега кога ситуацијата се промени, време е ти на него да му ја дадеш својата оцена.

Поранешната на твоето момче
Таа можеби нема никакви намери, но сакаш ли да ги гледа сите ваши нови фотки и статуси во кои сте заљубени? Ако ја избришеш ќе и направиш услуга и на неа и на себе.
Поранешниот со кој си останала во добри односи
Сите имаме таков еден поранешен со кој поради некаква причина сме продолжиле со цивилизиран однос и после ракинувањето. Ако вашето пријателство е здраво и без скриени намери, нема причина да не бидете пријатели на Фејсбук.
Ако се препознаете во ова не сте ја преболеле поранешната љубов – Прочитајте ТУКА.Твојот поранешен
Знаеме дека можеш да ги сокриеш неговите објави, но дали некогаш

loading...
Loading...