СИТЕ СЕ ФАЌАА ЗА ГЛАВА: 96-годишна старица излезе на сцена и приреди вистински спектакл!

Тао Порчон Лин е 96-годишна старица која се пријавила на шоуто „Америка има талент“ и на сите им покажа што знае и умее.96-годишаната старица Тао Порчон Лин, го направи невозможното и докажа дека телото секогаш ќе го следи духот.
Како бројот на години не е доволно импресивен за чекорите кои ги прави, таа дури три пати го оперирала колкот, но тоа не ја спречило да танцува.
Вреди да го погледнете видеово:
96-godišnja starica je izašla na binu… by modniba96-годишаната старица Тао Порчон Лин, го направи невозможното и докажа дека телото секогаш ќе го следи духот.
Како бројот на години не е до

Пронајдете не на следниве мрежи: