Сите во шок: Каде е овде тоалетот?

Каде ли е тоалетот?Местото на случувањето е хотел во Парагвај.
Покрај тоа што хотелот нема ниту една ѕвездичка, погледнете каде го сместил тоалетот 🙂

 
Местото на случувањето е хотел во Парагвај.
Покрај тоа што хотелот нема ниту една ѕвездичка, погледнете каде го сместил тоалетот 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: