СКАНДАЛ-Мисиците во акција: Вакава тепачка не сте виделе до сега!

Loading...

Поради наводна кражба на гласови во Англија настана општ хаос!Откако Џесика Гејл(18) била прогласена за победничката, петнаесетина фанови на втора учесничка почнале да викаат дека изборот е наместен и дека требала да победи Шенон Колинс, која не се пласирала ниту во првите пет.
– За 26 години колку го организираме изборот за мис, никогаш не се случил ваков скандал – изјавила организаторката на изборот за мис на Англија Енџи Бизли.

 
Откако Џесика Гејл(18) била прогласена за победничката, петнаесетина фанови на втора учесничка почнале да викаат дека изборот е наместен и дека тре

loading...
Loading...