СКАНДАЛ НА ДЕТСКИ КАНАЛ: Погледнете ШТО СЕ ПОЈАВИ одеднаш сред познат цртан филм!

Епизода на популарна детска серија е тргната од програмата бидејќи родителите забележале дека во цртанот се појавува жена во топлес. „Оги и бубашвабите“ е француска анимирана комедија во продокција на „Xilan and Gaumont“ а се емитува на телевизијата „Nickelodeon“ која се наоѓа и на нашите кабловски каначли. 
Телевизијата изгледа дека ја тргната епизодата, но програмските шеми покажуваат дека оваа епизода тек ќе биде пуштена во Америка. 
Еден татко изјавил дека неговото дете забележало гради во цртаниот филм и дека бил приморан со детето од 8 години да има разговор за анатомија на телото. Многумина, на социјалните мрежи го критикувале овој татко дека таков разговор со својот син требал да има и порано и дека нема ништо лошо во тоа децата да видат голи гради.
 Ако доењето во јавност е нормално и се бориме за тоа, тогаш градите во цртаниот филм исто така не треба да бидат шок- напишала една жена на коментарот за овој цртан филм. „Оги и бубашвабите“ е француска анимирана комедија во продокција на „Xilan and Gaumont“ а се емитува на телевизијата &bdquo

Пронајдете не на следниве мрежи: