Скандал: Вилијам не е татко на кралското бебе?!

Loading...

На пат е неверојатен скандал кој се појави во кралскиот двор. Камила, маќеата на Вилијам, повторно го покажа својот познат карактер и ја нападна Кејт Мидлтон.На пат е неверојатен скандал кој се појави во кралскиот двор. Камила, маќеата на Вилијам, повторно го покажа својот познат карактер и ја нападна Кејт Мидлтон. Камила била сигурна дека принцот Вилијам не е вистинскиот татко на новороденото кралско бебе и инсистира таа да го докаже спротивното преку ДНК тест, пишуваат медиумите на Островот. Втората жена на принцот Чарлс дури почнала да го убедува Вилијам да ја принуди својата сопруга да направи тест за татковство, за да потврдат кој е вистинскиот татко.
На тој начин Камила сака да го оцрни угледот на исклучително популарната во Велика Британија, а и во светот, Кејт Мидлтон. Според гласините, Паркер – Боулс се одлучи на чекорот, бидејќи Мидлтон не и дава да го гледа бебето.
Повеќе на ТЗМ.МКНа пат е неверојатен скандал кој се појави во кралскиот двор. Камила, маќеата на Вилијам, повторно го покажа својот по

loading...
Loading...