СКАНДАЛ ВО БУГАРИЈА: Поранешна мисица го убила сопругот во жешка садо-мазо акција. Еве што се случувало!

Loading...

Нови детали за садо-мазо убиството на сопругот на Анита Мејзер. Мис Бугарија 2014 прво му ги врзала рацете зад грбот, по што почнала благо да го гуши. Несреќниот бодибилдер не издржал од возбудата и умрел од задушување.Анита Мејзер и нејзиниот сопруг до доцна во саботата излегувале по различни места. Во текот на ноќта имале развратен секс, во екот на кој гпоранепната мисица му ги врзала рацете на Николај зад грбот за да го онеспособат.
Потоа му ставила лента на устата, а и почнала да го затегнува во пределот на гркланот. Според криминалистите, таа го пропуштила моментот на одврзување на истата и тоа доведе до гушење на 40-годишниот бодибилдер. Патолози открија дека во крвта на Николај имало хормон за раст повеќе пати над нормите што водело и до намалена ерекција.
„Ако не постоеше нешто перверзно или садистичко, тој не можеше да сврши. Претпоставуваме дека затоа дошло до тука“ – искоментираа полицајците.
Аутопсијата на бодибилдерот го покажа точниот час на неговата смрт, а Мејзер се јавила во полиција цел час подоцна, покажуваат оперативните податоци.
„Таа смени три верзии за време на распитите. Прво велеше едно, после друго. Конечно се заплетка и падна во хистерија. Призна што правеле и беше очајна“ – коментираа криминалистите.
Првично, таа тврдела дека Николај бил со пријателите. Но, надзорни камери сепак покажале дека тие двајцата се качиле во станот, а потоа никој не го напуштил луксузниот пентхаус.Анита Мејзер и нејзиниот сопруг до доцна во саботата излегувале по различни места. Во текот на ноќта имале развратен секс, во екот на кој гпоранепн

loading...