СКАНДАЛ ВО ХРВАТСКА: Ја соблекле, потоа ја полеале со алкохол и на крај ја силувале!

Првата информација за можно групно силување се појавила на Фејсбук, на кој некој напишал дека пет лица силувале една девојка. Полицајците веќе неколку дена ја истражуваат информацијата и детално ги испрашуваат жителите на Винковац.„Ова казнено дело не беше пријавено во полиција, но располагаме со одредени информации кои ги проверуваме на терен. Во тек се разговoри со жителите, но и испитувања на осомничените“, изјавила Марина Букал од Управата на полицијата.
Во информацијата стоело и дека девојката подоцна била пронајдена заврзана за столче во локал кој се наоѓа во околината на Винковац, со селотејп врз устата и расплакана.
„Дали имате некакви сознанија за овоа злосторство за кое медиумите молчат како залеани? Можеби „јунаците се нечии татини синови?“, е еден од статусите.

Станува збор за млада девојка, чиј идентитет е непознат и за која не се знае дали била под влијание на алкохол или се напила во текот на вечерта во самиот локал.
По завршувањето на забавата, таа наводно била насилно соблечена од петте лица кои се наоѓале во локалот и била полеана со алкохол. Потоа следел хоророт.
Во секој случај, полицијата има информации за злосторството и истрагата е во тек.„Ова казнено дело не беше пријавено во полиција, но располагаме со одредени информации кои ги проверуваме на терен. Во тек се разговoри со жи

Пронајдете не на следниве мрежи: