Скокнале заедно од авион и одлучил да ја запроси девојката. Но, следувало ВИСТИНСКО ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

Пожарникарот и љубителот на скокови со падобран, Брендон Стробен, одлучил да ја запроси девојката на неверојатен начин.Брендон го направил тоа по заедничкиот скок од авион на висина од 3.800 метри.
Тој ѝ рекол на девојката дека ја сака, го извадил прстенот и следел шок!
Но, сето тоа било дел од планот.
Вистинското изненадување ја чекало девојката кога слетале на тлото.Брендон го направил тоа по заедничкиот скок од авион на висина од 3.800 метри.
Тој ѝ рекол на девојката дека ја сака, го извадил прстенот и

Пронајдете не на следниве мрежи: