Скокотливи работи кои жените ги посакуваат во сексот ама се плашат да ги побараат!

Loading...

Сексот и желбите не треба да бидат табу тема особено ако меѓу партнерите има доверба, почит и љубов. Сепак постојат и некои работи во сексот кои жените ги посакуваат а сепак се срамат да ги побараат. Време е работите да се променат. Еве што жените се плашат да побараат.
Повеќе орален секс
Некои жени се многу критични кога е нивната вагина во прашање. Па пожелно е мажите да им дадат некој комплимент за интимните делови од телото. На тој начин на жената ќе и се врати самодовербата. Масажа на внатрешната страна на вагината пред секс ќе помогне жената да се опушти и да заборави на сите комплекси.
Секс во јавност
Сексот во јавност може да биде непрактичен но исто така и многу возбудлив. За почеток може да пробате само се предигра. На пример, започнете се да се галите во аголот на преполн ресторан, или пак бакнувајте се во автомобил или пред зграда.
Плескање по задникот
Лесно плескање по задникот за време на секс на многу жени им е привлечно но се плашат тоа да го побараат. 
ПРОЧИТАЈТЕ: Звуци што треба да ги испуштаат жените за време на сексВреме е работите да се променат. Еве што жените се плашат да побараат.
Повеќе орален секс
Некои жени се многу крит

loading...