СКОПЈАНЕЦ отишол да си извади ПАРИ ОД БАНКОМАТ, но не знаел дека во тој момент ќе преживее ХОРОР

Loading...

Отишол да си извади пари од банкомат и не ни насетувал дека во тој момент ќе преживее хорорОтишол да си извади пари од банкомат и не ни насетувал дека во тој момент ќе преживее хорор. Скопјанец синоќа бил нападнат во паркот на улицата „Владимир Комаров“ бр.9, во близина на Трговскиот Центар „Скопјанка“, околу 22 часот. Според податоците од полицијата, се работи за Н.И. кој си извадил пари од банкомат и додека ги броел бил нападнат од група насилници кои почнале крвнички да го удираат и му одзеле околу 11.000 денари.
Полицијата трага по насилниците.Отишол да си извади пари од банкомат и не ни насетувал дека во тој момент ќе преживее хорор. Скопјанец синоќа бил нападнат во паркот на улицат

loading...
Loading...