Скопје под снежна покрива – улиците целосно завеани

Loading...

Снежните врнежи низ цела држава го отежнаа и забавија патниот сообраќај, кој се одвива по влажни коловози, со остатоци од кашест снег, и со забрани и ограничувања за тешки товарни возила на планинските превои и дел од патиштата.Граѓаните реагираа дека иако се подготвени да возат во зимски услови, надлежните не презеле мерки за расчистување на улиците.
Погледнете како изгледа главниот град под снежна покривка:

Граѓаните реагираа дека иако се подготвени да возат во зимски услови, надлежните не презеле мерки за расчистување на улиците.
Погледнете ка

loading...
Loading...