Следете го помрачувањето на Сонцето во ЖИВО

Следете го во живо помрачувањето на Сонцето.Затемнувањето на Сонцето започна некаде во 8:25 часот. Како што напредува помрачувањето се намалува и температурата. Небото станува се потемно, а светлината добива чудна боја.Затемнувањето на Сонцето започна некаде во 8:25 часот. Како што напредува помрачувањето се намалува и температурата. Небото станува се потемно, а с

Пронајдете не на следниве мрежи: