Случајно се сретнаа Шилегов и Костовски, еве што се случи

Loading...

Кандидатите за градоначалници Шилегов и Костовски случајно се сретнаа – еве што се случиВо рамките на предизборната кампања на кандидатите за градоначалници за локалните избори кои ќе се одржат на 15.октовмри, Петре Шилегов од СДСМ кој е кандидат за Скопје, и Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ, кандидат за општина Бутел, случајно се сретнаа.
Шилегов му порача на Костовски дека за него би било подобро ако СДСМ го освои градоначалничкото место во Скопје, додека Дарко му порача дека на 15. ќе сфатат најубаво идека народот одлучува.
Во рамките на предизборната кампања на кандидатите за градоначалници за локалните избори кои ќе се одржат на 15.октовмри, Петре Шилегов од СДСМ кој

loading...
Loading...