Слушнал чудно тропање на вратата, а потоа го здогледал ОВОЈ КУП пред неа!

Нешто тропкало по вратата, а кога еден маж излегол да види за што станува збор, се истопил од среќа.Ни помалку, ни повеќе – пред вратата се наоѓало јато патки!
Главно, младите пајчиња со клуновите тропале во стаклената врата, а  непосакуваните гости го насмеале домаќинот.
Видеото од оваа слатка средба завршило на Јутјуб, кадешто стана вистински хит.
Сигурно и вие би се воодушевиле кога би ги виделе овие малечки пердувести животни.
Погледнете го видеото кое ќе ви го разубави денот:Ни помалку, ни повеќе – пред вратата се наоѓало јато патки!
Главно, младите пајчиња со клуновите тропале во стаклената врата, а 

Пронајдете не на следниве мрежи: