Слушнале ЧУДНИ ЗВУЦИ од пукнатините од ѕидот: Нема да верувате ШТО ИЗВЛЕКЛЕ пожарникарите!

Спасителите од пожарната единица во областа Лос Анџелес се наречени вистински херои откако користејќи ги неконвенционалните методи успеале да изведат едно навистина несекојдневно спасување.Пожарникарите од Единица 8 биле повикани во една куќа која се наоѓа во западен Холивуд и таму затекнале вистински проблем, каков сигурно не очекувале…
Да не ви откриваме за што се работи, погледнете го видеото и уверете се самите…

Пожарникарите од Единица 8 биле повикани во една куќа која се наоѓа во западен Холивуд и таму затекнале вистински проблем, каков сигурно не очекува

Пронајдете не на следниве мрежи: