СЛУШНАЛЕ НЕОБИЧНИ ЗВУЦИ и ја виделе слоницата како ја пика главата во дупка – Кога се доближиле имало што да видат!

Се ќе направиме само за да ги заштитиме своите деца….Исто важи и за слоновите.Врската помеѓу родителите и децата е најсилната врска во природата, а тоа е она што родителите ги тера своите деца инстинктивно да ги ставаат на прво место. Се ќе направиме само за да ги заштитиме своите деца….Исто важи и за слоновите.
Во следното видео, мајка слоница очајнички се обидува да го извлече своето мало бебе од една јама полна со кал. Таа со својата сурла ја чистеше калта за да го извлече своето мало слонче.
Верувале или не, слоницата цели 11 часа се обидувала да го извлече слончето од дупката. Сепак на крајот локалните жители и помогнале во акцијата, па синоќа малото било спасено.
Погледнете го видеото:

Врската помеѓу родителите и децата е најсилната врска во природата, а тоа е она што родителите ги тера своите деца инстинктивно да ги ставаат на пр

Пронајдете не на следниве мрежи: