Слушнете ја реакцијата на српскиот, хрватскиот и словенечкиот коментатор на победата на Вардар!

Еуфорично е вечерва во Келн, откако Вардар испиша историја искачувајќи се на врвот на ракометна Европа.Но еуфорично беше и пред малите екрани ширум цела Европа, а како македонските, хрватсите и словенските коментатпри го пренесоа голот за тринф на Вардар, погледнете во продолжение:
Но еуфорично беше и пред малите екрани ширум цела Европа, а како македонските, хрватсите и словенските коментатпри го пренесоа голот за тринф на Ва

Пронајдете не на следниве мрежи: