Шминкање на ушите: Звучи грозно, изгледа прекрасно

Loading...

Иако звучи грозно, сликите сосема ќе ве разубедат.Шминкањето на ушите се појави како тренд во 2014 год., на Модната недела на Париз, каде креаторот Ентони Вакарело ги прошета своите модели по пистата со остри црни линии на ушите. Експертот за шминка Том Пешо тоа го направи светкави линии што наликуваат на скапоцен накит, речиси како втора обетка.

Оттогаш, Пет МекГерет се појави со сребрени шминки на ушите за пролет 2016 на Луј Витон, а Јадим ги заживеа целосно светкавите уши за отворачката церемонија.

Иако некои луѓе уште тогаш го искажаа своето мислење дека ваквиот изглед треба да остане само на пистите, сепак, трендот се проби кај публиката, и на Инстаграм се појавија и други прекрасно нашминкани уши.

Па девојки, осмелете се и вие да се појавите изгледајќи како супермодел.Шминкањето на ушите се појави како тренд во 2014 год., на Модната недела на Париз, каде креаторот Ентони Вакарело ги прошета своите модели по писта

loading...