СМРТНИ ЗАКАНИ за Сека Алексиќ: Ќе се изненадите од тоа кој сака да ја убие!

Loading...

Братот на популарната пејачка откри мрачни детали од нејзиниот живот. Кај Сека Алексиќ секогаш се случуваат некои семејни драми, а во најновата ја прогонуваат сеништа од минатото.Зулфо, братот на пејачката, тврди дека Сека го измамила својот поранешен сопруг за пари и дека тој поради неа е во затвор.
„Таа го измами поради парите и затоа тој служи казна од 15 години затвор. Тој беше мафијаш. Требаше за него да се омажи, но Сека му рече дека сака прво да ѝ помогне да сними ЦД, па дека после ќе се венчаат. Таа го сними ЦД-то, зема 150.000 евра и го предаде на полицијата. Тој се заколна дека ќе ја убие“, изјави Зулфо.Зулфо, братот на пејачката, тврди дека Сека го измамила својот поранешен сопруг за пари и дека тој поради неа е во затвор.
„Таа го из

loading...
Loading...