Снашката на Ера Ојданиќ ЈА ОТКРИ ВИСТИНАТА: „Тој крие што се случува во семејството, ќе се видиме на суд“

Loading...

Фрката во семејството на Ера Ојданиќ не стивнува бидејќи неговата снашка Јелена нема намера да се врати дома во Мељак. Нејзиното заминување од нивниот дом, пејачот го оправдува со тоа дека снашката отишла во Ресник да прави зимница со мајка и, но тој изговор не му помина добро. Курир.рс дојде до снаата на Ера, која потврдила дека го напуштила синот на Ојданиќ. Во одлуката дека нема да се смири со него, Јелена е цврсто решена и сака да се разведе.
– Ера крие од новинарите што навистина се случува во нашето семејство. Најдобро би било прво тој да раскаже, а знам дека ќе го каже само тоа што на него му одговара. После него јас ќе прозборам и ќе ја кажам вистината. Верувајте ми, ќе се пишува многу кога ќе тргнеме на суд, а тоа ќе биде наскоро. Ера лаже штом отвори уста. Си заминав од кај нив со синот пред два месеци поради многу причини и оттогаш не сум во контакт со Ера.
Засега не би изнесувала причини поради кои си заминав бидејќи навистина се многу и се грди. Мојот свекор два пати за месец дена дојде да го виде внукот Андрија, и тоа само на неколку минути, а Драгутин еднаш, а од нив сме оддалечени се на се 15 минути. Толку од големата љубов кон него – вели Јелена.

Како што неофицијално се дознава, причината пораи која Јелена си заминала од таму е неверството на Драгутин. Извор тврди дека таа го фатила со друга жена.
– Драгутин е „плукнат“ на татко му и исто така е слаб на жени. Јелена ја изневеруваше штом стигне. Повеќе пати го фати сопругот дека ја изневерува, и тоа повеќе не можеше да го поднесе. Ера и Драгутин можат да го гледаат детето кога сакаат – вели изворот.Во одлуката дека нема да се смири со него, Јелена е цврсто решена и сака да се разведе.
– Ера крие од новинарите што навистина се случува в

loading...
Loading...