Снимете го својот вресок и освојте патување во Норвешка!

Loading...

„Visit Norway“ е туристичка агенција од Кралството Норвешка која што решила да им помогне на луѓето кои сакаат да отидат таму, а не се во можност, да го остварат својот сон. 
Норвешка е една од најпосакуваните земји за живот поради нејзината убавина, мирен живот, уреденост и идеално место за создавање семејство. Токму затоа се создава желба кај луѓето да ја посетат.
За таа цел оваа туристичка агенција од Кралството ја создаде можеби најкреативната и најнеобичната наградна игра на која сме налетале досега.
За што всушност станува збор?
Имено, во чест на 150-годишнината од раѓањето на познатиот норвешки сликар, Едвард Мунк, а во согласност со неговото најпознато дело „Вресок“, вие можете да го снимите сопственото врескање, а потоа да го испратите на нивната адреса.
Можеби ќе бидете навистина најдобри па ќе ја освоите наградата. Среќно!
 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 
Можеби ќе ве интересира:
Добиваат на лото секој пат кога ќе им се роди бебе!„Visit Norway“ е туристичка агенција од Кралството Норвешка која што решила да им помогне на л

loading...
Loading...