Снимка која го запали интернетот: НЛО поминува над површината на Месечината!

Loading...

Корисник на Јутјуб кој ја снимал Месечината со дигитална камера со висока дефиниција со помош на телескопска опрема, успеал да „фати“ неколку НЛО како ја надлетуваат Месечината.Корисник на ЈуТјуб кој се претставува како Crrow777 тврди дека тој никогаш не ги лажирал снимките, туку дека само користи зумирање, бојата и контраст за да ги нагласи „аномалиите“ кои би ги снимил.
Тој вели дека објектите кои се евидентирани не можат да бидат сателити кои орбитираат околу Земјата, а тоа го заклучил бидејки ги снимал објектите околу една минута како поминуваат покрај Месечината. Тој изјавил дека тоа значи дека тие се премногу блиску до Месечината, за да бидат сателити кои орбитираат околу Земјата, затоа што во спротивно тие би поминале за 2-3 секунди.

 

А тој за неговиот Јутуб канал наведува:
 

“Можете да видите само снимки кои јас лично ги направив. Сите се со висока дефиниција и голем број на снимки се направени преку телескоп. Јас снимив НЛО, хемиски траги, Месечината и разни космички аномалии.
Се колнам дека на моите претплатници никогаш нема да им пласирам лажирани снимки со цел да ги измамам. Она што го гледате е она што го гледам ја додека снимам преку телескоп “
Crrow777 доби признание за неговите снимки, но од страна на некои и критики затоа што верува во теориите на заговор.  Други веруваат дека тој навистина успеал да сними НЛО.

Што мислите? Дали на снимките се астероиди, сателити или вистински НЛО?Корисник на ЈуТјуб кој се претставува како Crrow777 тврди дека тој никогаш не ги лажирал снимките, туку дека само користи зумирање, бојата и контра

loading...
Loading...