Снимка од дрон: Збиени редовите ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА во Скопје

Loading...

Збиени редовите ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА во СкопјеВеќе 18 дена Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДИЧКА МАКЕДОНИЈА одржува масовни протести во Скопје. Еве ја атмосферата од денешниот марш, кој е еден од најмасовните.Веќе 18 дена Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДИЧКА МАКЕДОНИЈА одржува масовни протести во Скопје. Еве ја атмосферата од денешниот марш, кој е еден од

loading...
Loading...