Снимка во живо: Вака во моментов изгледа плоштадот во Киев- Украина

Loading...

Во Киев било најавено целосно чистење на плоштадот поради протестите што се случуваат.Досега настрадале 4 жртви, а на плоштадот е донесен првиот БТР.
Погледнете што се случува таму…

Досега настрадале 4 жртви, а на плоштадот е донесен првиот БТР.
Погледнете што се случува таму…

loading...
Loading...