Сноуден ја откри најголемата тајна на НАСА: Ќе преживеат само избраните!

Loading...

Сноуден ја обелодени најголемата тајна која ЦИА ја крие цели 14 години. Имено, милиони луѓе ќе ги загубат своите животи. Станува збор за сончеви експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.НАСА вешто го крие одговорот бидејќи во светот би се случила паника која сериозно би го пореметила нормалниот живот и економијата.
Поранешниот стручен соработник на ЦИА, Едвард Сноуден, деновиве ја откри тајната на НАСА изјавувајќи дека сѐ е познато и дека оние кои ги имаат информациите се подготвуваат за тие времиња.
„Сончевите експлозии ќе бидат ужасни, ќе предизвикаат пад на електрониката, ќе предизвикаат недостиг на храна и вода, а достапноста до ресурсите по катаклизмата ќе имаат само државите од елитата кои ќе преживеат во вакви услови со помош на специјални објекти и техника создадена уште од времето на Студената војна, која е способна да издржи нуклеарен напад“, стои во информацијата.
„На светот нема место за сите, ќе преживеат само избраните!“НАСА вешто го крие одговорот бидејќи во светот би се случила паника која сериозно би го пореметила нормалниот живот и економијата.
Поранешн

loading...
Loading...