Сноуден објави снимка од вонземјанин?!

Loading...

Поранешниот американски разузнувач Едвард Сноуден, наводно на 21 август оваа година објавил снимка од вонземјанин кого НАСА го заробила уште во 1964 година.Снимката се појави на „Јутјуб“ два дена подоцна и до сега ја прегледале над 730.000 луѓе.
На снимката евентуалниот вонземјанин зборува за смртта, други светови и нуклеарна војна.
Интересни се и коментарите под снимката на Јутјуб, од типот „ова е мојата поранешна жена“, „овој вонземјанин некако има американски акцент“ итн.Снимката се појави на „Јутјуб“ два дена подоцна и до сега ја прегледале над 730.000 луѓе.
На снимката евентуалниот вонземјанин

loading...