СО ФЛОМАСТЕР нацрта линија на стаклена коцка: КРАЈНИОТ РЕЗУЛТАТ ќе ве остави без зборови

Скулптурите кои ги креира изгледаат како огромни дијаманти..Jack Storms е еден од само тројца уметници во целиот свет кој работат со ладно стакло. Тоа е вид на обликување и процес кој е многу редок, многумина од луѓето никогаш не слушнале за ова. Но, кога ќе видите за што се работи, нема да им верувате на своите очи.
Скулптурите кои ги креира изгледаат како огромни дијаманти, и потребни се 24 седмици за да ги направи. Ваквата посветеност на уметноста е навистина инспиративна.
Да не должиме премногу, погледнете го видеото и сами уверете се.

Jack Storms е еден од само тројца уметници во целиот свет кој работат со ладно стакло. Тоа е вид на обликување и процес кој е многу редок, многумин

Пронајдете не на следниве мрежи: