Со какви жени мажите ги изневеруваат своите сопруги?

Loading...

Сознанието дека вашиот драг ве изневерува, е нешто со што никој не сака да се соочи.Но, ако во таа незавидна ситуација постои нешто што би можело да ве расположи, тогаш веројатноста дека ве изневерил со жена која изгледа полошо од вас е голема. Според последните истражувања, кои опфатиле 4000 луѓе, се покажало дека повеќето неверни мажи и жени, ги сметаат своите партнери попривлечни од љубовниците.
Веројатно се прашувате зошто е тоа така? Учесниците во истражувањето рекле дека љубовниците се многу внимателни, грижливи, внимателно ги слушаат, а освен тоа се и многу страствени.Но, ако во таа незавидна ситуација постои нешто што би можело да ве расположи, тогаш веројатноста дека ве изневерил со жена која изгледа полошо од

loading...