Со мотив и желба кон нови успеси во Полска

Со мотив и желба кон нови успеси во ПолскаДојдоа и деновите за нова шанса за ракометната репрезентација на Македонија. Овој пат во Полска и во сензацијоналната Краков Арена со капацитет до 18,000 гледачи. Во групата А македонија е со домаќинот Полска, светскиот шампион Франција и со соседот Србија.
Првиот натпревар ќе се игра во Петок во 18:00 часто против Франција, вториот против домаќинот Полска во Недела во 20:30 часот и третиот можеби и одлучувачки натпревар против соседот Србија ќе се игра во Вторник во 18:15 часот.Дојдоа и деновите за нова шанса за ракометната репрезентација на Македонија. Овој пат во Полска и во сензацијоналната Краков Арена со капацитет до

Пронајдете не на следниве мрежи: