Со нож му ја отсекла машкоста додека спиел плашејќи се дека ќе ја остави

Loading...

Кинескиња (30) со нож му го отсекла половиот орган на своето девет години помладо момче, бидејќи мислела дека ќе ја остави. Жената до таков заклучок дошла бидејќи тој не покажувал никаква намера дека ќе ја запознае со своите родители. Кинескињата (30) за која е објавено само дека се презива Ту, со нож му го отсекла половиот орган на своето момче Ксиј (21) додека спиел. Таа свирепото зло – дело го сторила, затоа што мислела дека тој ќе ја остави.
Жената до таков заклучок дошла бидејќи тој не покажувал никаква намера дека ќе ја запознае со своите родители.

Бизарниот план за да го задржи за себе таа го спровела откако тој се напил и заспал. Таа зела нож и му ја исекла неговата машкост.
Сепак, откако го сторила тоа таа повикала брза помош. Несреќното момче е пренесено во болница, а полицаецот што дошол на местото на настанот го пренел неговиот пенис во медицинскиот центар.
Деталите околу состојбата во која се наоѓа Кси не се соопштени. Неговата девојка е уапсена и моментално е во притвор. Кинескињата (30) за која е објавено само дека се презива Ту, со нож му го отсекла половиот орган на своето момче Ксиј (21) додека спиел. Таа свиреп

loading...
Loading...