Со ножици го отсече дното на балонот. Кога ќе го видите крајниот резултат, веднаш ќе го сторите истото!

Грант Томсон е популарен Јутубер кој многу пати не воодушевил со своите генијални идеи.Повеќе од 3,5 милиони луѓе веќе се претплатиле на неговиот канал и редовно го следат.
Овој пат ќе ви покаже како да направите нинџа или стрес топчиња од балон и брашно.
Оваа идеа ќе ги воодушеви малите дечиња, а најдобриот дел е што од мала количина брашно можете да направите повеќе од 20 топчиња и да им дадете различен изглед…
Погледнете ја целата постапка.Повеќе од 3,5 милиони луѓе веќе се претплатиле на неговиот канал и редовно го следат.
Овој пат ќе ви покаже како да направите нинџа или стр

Пронајдете не на следниве мрежи: