Со ова ќе ја привлечете СЕКОЈА жена!

Loading...

Мажите кои веруваат дека за да привлечат жена им е потребен добар автомобил, полн новчаник и раскошен животен стил, но и среќа, најчесто се среќаваат со жени само на веб страните за возрасни.Секако дека постојат жени кои ќе “паднат” на тоа, но сакаме да веруваме дека таквите сѐ уште се само малцинство. Она што ќе ја привлече вистинската жена нема врска со парите, колку и да се верува во тоа.
Самодоверба
Мажот кој има голема самодоверба едноставно е неодолив, а оваа самодоверба нема врска со позицијата на работното место или количината на пари која ја заработува.
Мажите кои имаат самодоверба можат со поглед да ја освојат секоја жена во просторијата, а дури и ако тоа не доаѓа природно, може да се одглуми, барем до одредена мера – треба само да се знае границата меѓу самодовербата и фалењето.
Независност
Повторно, не станува збор за финансиска независност, туку за независност од жени. Мажот кој јасно покажува дека може да живее без жена кога и да посака, автоматски е попривлечен од оној кој делува како да ќе се удави во сопствените солзи ако некое време нема девојка.
Начинот на кој се однесува со другите
Секоја жена барем еднаш во животот запознала фраер кој е гласен во друштвото и крајно некултурен кон келнерот, бидејќи мисли дека е над него. Начинот на кој мажот се однесува кон другите зборува многу за тоа како ќе се однесува кон вас, па гласните, безобразни фраери ги интересираат жените многу помалку од оние кои се добро воспитани.Секако дека постојат жени кои ќе “паднат” на тоа, но сакаме да веруваме дека таквите сѐ уште се само малцинство. Она што ќе ја привлече

loading...