Со оваа ситница вашиот партнер ќе стане ЅВЕР ВО КРЕВЕТ!

Loading...

Освен што нежните допири, бакнувањето и галењето можат да допринесат за возбуда, не треба да се занемарат и мирисите. Верувале или не, одредени мириси делуваат како вистински афродизијак кај мажите.Имено, целосно ќе го полудите вашиот партнер ако мирисате на одреден начин. Секако дека различни луѓе, различно реагираат на работите.
Но, постојат шест мириси кои докажано ги возбудуваат мажите:
Кокос
Мажите позитивно реагираат на овој мирис, сакаат шампони и креми од кокос. Ќе ги возбудите и доколку испиете некој пијалок кои содржи кокос, а потоа да ги бакнете.
Цитрон
Мирисот на цитрон е освежувачки, но и суптилен. Мажите го сакаат, затоа што во овој мирис има нешто посебно и свежо. Секако, овој мирис најмногу ги возбудува во лето.
Ванила
Некои мажи едноставно го обожуваат и сакаат кога нивните партнерки мирисаат вака. Ванилата ги потсетува на  слатки кои со задоволство би ги изеле. Така, тешко дека ќе ѝ одолеат на жена која има таков мирис.
Јаболко
Едноставен освежувачки мирис на јаболко. Мирисот е свеж, убав и чист.
Чоколадо
Богат, сладок мирис… кој би можел да му одолее? Чоколадото е топло, течно, сакате да го изедете, да си играте… Жена и чоколадо претставуваат експлозија во кревет.
Природен мирис
Дури и неколку научни истражувања ја поддржуваат оваа теза. Имено, докажано е дека жените можат да го привлечат партнерот или потенцијалниот додворувач со природниот мирис. Кој би рекол?Имено, целосно ќе го полудите вашиот партнер ако мирисате на одреден начин. Секако дека различни луѓе, различно реагираат на работите.
Но,

loading...
Loading...