Со помал појадок до неколку килограми помалку

Loading...

Вишокот килограми највеќе не мачи во овој дел од годината, кога ќе се видиме на плажа во костим за капење и нема да бидеме задоволни со сликата која ја гледаме. Британските експерти тврдат дека секој обид за губење килограми треба да се почне со мали чекори, како на пример намалување на внесот на калории во појадокот.
Повеќе на следниов ЛИНКВишокот килограми највеќе не мачи во овој дел од годината, кога ќе се видиме на плажа во костим за капење и нема да би

loading...
Loading...