Со помош на овој ГЕНИЈАЛЕН ТРИК, кажете му ЗБОГУМ на ЦЕЛУЛИТОТ

Loading...

Доколку имате целулит на нозете, ова е трикот кој  ги  решава сите женски проблеми.Лесно и  едноставно, испрскајте го пределот на телото  каде што имате целулит.
Тој  дел веднаш ќе се зацврсти, а целулитот ќе се гледа помалку бидејќи  сјајот на лакот ја прекршува светлината и  ги прекрива несаканите дупчиња.
Целулитот најмногу  се забележува на светла кожа , колку  е кожата потемна, помалку  се гледа. Поради  тоа кремите и  спрејовите за темнеење се добри  во  прекривање на овие здодевни вообичаени појави.
Одлично ќе послужи и спреј со сјајни честички, кои  со светкањето ги прекриваат ситните недостатоци.Лесно и  едноставно, испрскајте го пределот на телото  каде што имате целулит.
Тој  дел веднаш ќе се зацврсти, а целулитот ќ

loading...