Со секира убил четири жени и пет девојчиња

Панда Негасија(35) убил девет свои соседки со неговото дивеење во централна Индија, изјавуваат од полицијата во Индија.
Жртвите се пет девојчиња од две до девет години, една 25 годишна жена и три жени постари од 60 години.
Тој наводно имал ментални пореметувања откако неговата жена го напуштила.
Но нападите кон жени во Индија стануваат секојдневие, неодамна една девојка беше брутално силувана од шест мажи.Панда Негасија(35) убил девет свои соседки со неговото дивеење во централна Индија, изјавуваат од полицијата во Индија

Пронајдете не на следниве мрежи: