Со спектакуларен концерт денеска го одбележуваме „Денот на независноста“

Loading...

Македонија и годинава достојно ќе го одбележи денот на независноста со спектакуларен концерт вечерва  со почеток од 20:30 часот на плоштадот „Карпошово востание“.Македонија и годинава достојно ќе го одбележи денот на независноста со спектакуларен концерт вечерва  со почеток од 20:30 часот на плоштадот „Карпошово востание“.
-Ќе биде поп-рок концерт на новиот плоштад кај споменикот на Филип Втори. Еден час ќе настапува Каролина Гочева со бендот, потоа Суперхикс, па Аделина, а ќе има и диџеј. Ќе има спектакуларен огномет и некои други изненадувања – вели режисерот Дејан Пројковски.
Повеќе на ТЗМ.МКМакедонија и годинава достојно ќе го одбележи денот на независноста со спектакуларен концерт вечерва  со почеток

loading...
Loading...