Софтверска споредба: Note 3 vs. Note 4 vs. Note Edge

Loading...

TouchWiz интерфејсот на Samsung никогаш не би естетски совршен, но затоа надокнадувал со различните и корисни функции. Еден од „затворениците“ на лошиот кориснички интерфејс е популарниот Galaxy Note 3…Иако станува збор за одличен телефон, сепак Note 3 е „заглавен“ во стариот кориснички интерфејс на Samsung – и покрај тоа што доби надградба на Android 4.4. Од друга страна, новите Galaxy Note 4 и Galaxy Note Edge добиваат Android 4.4, но со освежен TouchWiz интерфејс кој е полесен и позабавен за користење.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk. Иако станува збор за одличен телефон, сепак Note 3 е „заглавен“ во стариот кориснички интерфејс на Samsung – и покрај тоа што доб

loading...
Loading...