Шок и мистерија: Од каде се појави автомобилот на раскрсница?

Loading...

На видеото кое е објавено на Јутјуб се гледа колона од автомобили кои уредно чекаат на семафор, но кога се запали зелено се случи нешто чудно..Имено, пред автомобилот кој врти на лево чудно се појави друг автомобил.
Погледнете го видеото…
И обидете се да најдете одговор на прашањето: Што се случува?

 
Имено, пред автомобилот кој врти на лево чудно се појави друг автомобил.
Погледнете го видеото…
И обидете се да најдете одговор н

loading...
Loading...