ШОК ВО ГЕРМАНИЈА: Мигрант фрлил од прозорец три малолетни деца!

Сириец (35) бил уапсен во Лохмар во Германија, поради обид за убиство на своите три деца кои ги фрлил низ прозорец од бегалскиот камп.Страшното злосторство го пријавил човек кој ги видел децата како паѓаат од првиот кат на азилантскиот центар. Итната помош ги затекнала двете деца со тешки повреди, додека третото било во подобра состојба, па веднаш било однесено кај својата мајка.
Петгодишното момче и седумгодишното девојче претрпеле тешки повреди на главата и психичка траума.
Човекот не давал никаков отпор при апсењето.
Во тој бегалски камп, некогашен кинески ресторан, живеат околу 30 луѓе.
Хуманитарните работници неколку седмици пред овој инцидент пријавиле агресивно однесување на некои бегалци, па дури и злоупотреба на жени и на деца.Страшното злосторство го пријавил човек кој ги видел децата како паѓаат од првиот кат на азилантскиот центар. Итната помош ги затекнала двете деца

Пронајдете не на следниве мрежи: