ШОК ЗА СИНДИ: Поранешниот маж и го одзема детето, но следеше вистински хаос кога и пратил порака во која пишува…

Loading...

Ивана Стаменковиќ Синди и понатаму води борба околу гледањето на својата ќерка Петра, а неодамна од поранешниот сопруг Никола Павловиќ добила пораки во кои тој и се заканува дека ќе поднесе кривична пријава против неа, бидејќи таа наводно го киднапирала детето од градинка.„Имаш право да го гледаш детето од 16-19 часот секој вторник и четврток. Со оглед на тоа дека си го киднапирала детето од градинка денес во 13 часот, ќе добиеш кривична пријава. Денес во 19 часот треба да ја вратиш Петра пред мојата куќа“, напишал Никола, а во следната порака додал:
„Ќе побарам да го гледаш детето во посебни услови во центарот за социјална работа“, се заканил Никола преку СМС, а според изворите Ивана немала намера да го киднапира детето.
– Ивана ја собра Петра после градинка, не сакајќи Петра да биде ставена во продолжен престој. Тој продолжен престој не е задолжителен и Синди сакаше да го искористи времето за да биде со својата ќерка, додека Никола го искористи тој потег за да поднесе пријава против неа. Нејзините пријатели тврдат дека тој тактички се обидува психички да влијае врз неа. Затоа Синди видно се вознемирува и се тресе секој пат кога ќе добие порака од него“, вели изворот.

– Синди ја излудува тоа што тој и праќа пораки кога сака да се заканува, додека не и одговара на повиците и пораките кога детето е болно и главно останува без одговор на пратената порака: „Како ми е детето?“, завршува изворот.
„Имаш право да го гледаш детето од 16-19 часот секој вторник и четврток. Со оглед на тоа дека си го киднапирала детето од градинка денес во 1

loading...
Loading...