Шокантна изјава на мајка на две деца: Сакам да ги колам христијаните со тап нож!

Loading...

Сали Џоунс (45), од Велика Британија, ја сменила верата, ги напуштила своите деца и земјата за да отиде во Сирија и да им се придружи на екстремистите на Исламската држава.Таа го сменила името во Сакина Хусеин и веќе подолго време објавува заканувачки статуси на Твитер.
„Сакам да ги колам христијаните со тап нож“, стоеше во една нејзина објава.
Се верува дека таа се омажила за Британец кој исто така ја сменил верата и дека моментално живеат во градот Рака, во Сирија.
Инаку, таа во Велика Британија била и член на женски рок бенд. Нејзиното семејство е шокирано од одлуката на Сали да ја смени верата, напуштајќи ги своите деца за да оди во Сирија.Таа го сменила името во Сакина Хусеин и веќе подолго време објавува заканувачки статуси на Твитер.
„Сакам да ги колам христијаните со

loading...
Loading...