Шокантна вест: Убиен е телохранителот на Аркан во Автокоманда?

Поранешниот телохранител на Аркан денес е убиен во центарот на Белград.Овој инцидент се случил во белградската населба Автокоманда.
Полицијата претпоставува дека станува збор за пресметка меѓу две криминални банди.

Според иформациите кои ги објавија српските медиуми, Ракоњац инаку член на аркановата Добровлна Гарда и тесно поврзан со многу луѓе од српското подземје убиен е во кафуле во центарот на Белград. Според пишувања, во кафулето влегол напаѓачот вооружен со автомоатска пушка и испалил рафал кон Ракоњац.
По пукањето, напаѓачите неколку улици подалеку излегле од автомобилот и го запалиле. Во престрелката повредени се уште 4 лица.Овој инцидент се случил во белградската населба Автокоманда.
Полицијата претпоставува дека станува збор за пресметка меѓу две криминални ба

Пронајдете не на следниве мрежи: