Шокантно: Амди Бајрам доживеал срцев удар?

Loading...

Пратеникот и лидер на Сојузот на Ромите Амди Бајрам пред неполн час преживеал срцев удар, пишува Република.Според информациите на порталот од Клиничкиот центар, тој бил хоспитализиран.
Наскоро се очекуваат повеќе информации за неговата здравствена состојба.Според информациите на порталот од Клиничкиот центар, тој бил хоспитализиран.
Наскоро се очекуваат повеќе информации за неговата здравствен

loading...
Loading...