Шокантно: Што се појави на ултразвук на трудница?

Loading...

Американката Хедер Ларџ( 39) била шокирано кога ја видела ултразвук снимката од нејзиниот рутински преглед.  Иако оваа фотографија наликува на Дарт Сидиоус од филмот „ Војна на ѕвездите“ , сепак е само ултразвук снимка на една трудница.
Откако сите ја погледнале снимката почнале да се смееат вклучувајќи ја и малата Хана ќерката на брачниот пар и докоторката задолжена за бременоста на Хедер.
Гордиот татако веднаш ја пласиреше фотографијата на интернет, па оттогаш е вистински хит.
Погледнете!
Американката Хедер Ларџ( 39) била шокирано кога ја видела ултразвук снимката од нејзиниот рутински преглед.  Иако

loading...